<br />
<b>Warning</b>:  Illegal string offset 'alt' in <b>/home/forge/storhamarsenteret.no/public/wp-content/themes/Avada/store-template.php</b> on line <b>20</b><br />
1

Velkommen til SpareBank1 Regnskapshuset

Vi kan hjelpe deg med regnskap, lønn og personal, økonomisk rådgivning, budsjettering, stiftelse/avvikling av selskap og styrearbeid. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med dine utfordringer knyttet til regnskap. Besøk vår hjemmeside og fyll ut kontaktskjema, send en e-post til post@sb1r.no eller ring oss på tlf. 02918.
Regnskap: Vi leverer løsninger som tilpasses den enkelte kundes behov. Sammen med kunden finner vi effektive arbeidsprosesser og bruker automatiserte løsninger. Lønn og HR: Det er få elementer i hverdagen som er så viktig som at riktig lønn kommer inn på riktig konto til rett tid. Vi bistår deg med alt innen lønn- og personaladministrasjon til din bedrift. Rådgivning: Vi har inngående bransjekompetanse og fageksperter som gir våre kunder gode og helhetlige løsninger. Ta kontakt med oss i dag på tlf. 913 33 205 eller 02918 og vi garanterer et godt tilbud!
  • Telefon: 02 91 8
  • Åpningstid: Man-fre 08:00 - 16:00 (lunsj: 11.30 - 12:00)
  • Ansatte: Bjørn M. Stenberg
  • Besøk vår nettside