Vi støtter nærmiljøet og idretten – vi støtter Storhamar Hockey

Plassert midt i hjertet av Storhamar, har alltid Storhamarsenteret sett at det er viktig å støtte opp om det som skjer i nærområdet. Vi har gjennom mange år sett det flotte arbeidet idrettslagene har gjort, spesielt for barn og unge på Storhamar. Vi har også to flotte elitelag på Storhamar, både i Hockey og Håndball. Vi ser gleden og stoltheten dette sprer i nærområdet, og vi vil støtte opp om dette arbeidet.

Derfor har vi i en årrekke vert sponsor av Storhamar Hockey, både i medgang og motgang, og vi er imponert over resultatene klubben har fått til. Når Patrik Bäärnhielm kom med ny avtale for 2015-2016 var det med en selvfølge at vi fremdeles blir med å støtte klubben videre. Utenom å støtte elitelaget, støtter vi også Storhamar Hockey yngres avdeling. De disponerer ca halvparten av parkeringsplassene våre når det er hjemmekamper, og inntektene av at du parkerer hos oss, går direkte til yngres avdeling. Storhamarsenteret er også sponsor av Storhamar fotball yngres avdeling.

 
Storhamarsenteret synes det er viktig å støtte opp om lokale lag og forreninger, og derfor er det titt og ofte du møter loddselgere og lignende fra disse lag og foreningene. Her kan du treffe på civitan Clubben, Leger uten Grenser, Hamarregionen demesforening, SOS barnebyer, og selvfølgelig mange av de unge idretsutøverene fra både håndball, Hockey og fotball.

storhamar-hockey